Wat mij beweegt

Je krijgt wat je nodig hebt. Als je mij vraagt wat ik doe, zeg ik: Ik ben schrijver, organiser en I Tjing coach! Belangrijker vind ik dat jij weet WAAROM ik het doe. Want aan de andere kant van de 50 is het voor mij belangrijker mensen te helpen dan geld te verdienen. 🙂

Het geeft zoveel voldoening emoties los te kunnen maken door het schrijven of het nu gaat om persoonlijke teksten voor ‘Ode aan het Leven’, een concept dat te maken heeft met een laatste persoonlijke groet bij uitvaarten, het schrijven kinderverhaaltjes het liefst op rijm of werken aan het levensverhaal van mijn (Indische) moeder. Ook schrijf ik graag gedichten die raken.

Iets waar ik heel blij van word is mensen begeleiden met het raadplegen van de I-Tjing. Ik doe dit al ruim 25 jaar. Of het nu om een privé vraag of zakelijk dilemma gaat. De I-Tjing geeft altijd de juiste inzichten. Ik vind het een voorrecht dat ik mensen een stapje op weg kan helpen of inzicht kan geven in dat wat ze zelf in hun onderbewustzijn vaak al weten. Na een vierjarige studie I Tjing bij Harmen Mesker, Yijing Centrum Nederland, ben ik sinds januari 2019 gecertificeerd I Tjing Coach.

Het is fantastisch om events te organiseren voor en met fantastische mensen. Zoals meewerken aan het bezoek van ZH Dalai Lama samen met het Flow Foundation team. Of kinderen blij maken met Fundagen die we organiseren bij de Stichting FunCare4Kids.

Doe jij net als ik met passie je werk, met hoofd EN hart, heb je af en toe een klankbord nodig of wil je de diepte in… Dan ga ik graag met je in gesprek, misschien kan ik iets voor je betekenen, adviseren, helpen, inzichten geven (I Tjing sessie) of contacten voor je leggen.

Aarzel niet en bel of mail me.