Een paar recensies

Op de Facebookpagina ‘De I Tjing Coach raadplegingen onder begeleiding’  laten mensen na een I Tjing sessie vaak een recensie achter, hier kun je een aantal daarvan lezen:

Sino Krijgsman van Spangenberg

Wat een revelatie – met enige scepsis een I Tjing consult mogen ontvangen van Carla – zit met enkele nogal pregnante zakelijke en persoonlijke issues – ik vermoedde een etherisch verhaal voor veel interpretaties vatbaar maar de uitkomst/advies was spot on – to the point en heel toepasbaar. Zeker ook in een zakelijke context heel bruikbaar … en Carla is een coach die e.e.a niet ‘sugar-coat’ – what you see is what you get ! erg verfrissend en zeker een aanrader.

Roswitha Kazic-Koliloedjoer

Laurike de Lange 

Carla wat een heerlijke vrouw ben je ! Heerlijk ook in de zin van heel eerlijk. Je bent zo open dat het me tijdens mijn I Tjing sessie geen enkele moeite kostte me open te stellen voor het Orakel en jouw interpretatie. En wat vielen de ‚dingen’ toen op hun plaats zeg. Echt heel fijn als je even vastloopt en zo gauw niet weet hoe je verder moet of wil. Het gaf mij in ieder geval een lekkere zet in de voor mij juiste richting. Carla hartstikke bedankt voor jouw input en ook zeker voor de mooie uitwerking. Fijn om dat af en toe na te kunnen lezen. Oh en dan vergeet ik nog bijna de mooie word-cloud die ik van je kreeg. Inderdaad op de spiegel geplakt om bij ‚de les’ te blijven.

Carla Auer

Ik heb Carla leren kennen op een ondernemersborrel en zodoende bij haar een sessie gedaan. Ik heb al veel kennis maar het was erg leuk om bepaalde zaken door de itjing bevestigd te zien worden. Bovendien is Carla een erg ervaren itjing coach en is het heel leerzaam en leuk om bij haar te zijn. Een echte aanrader. Dank je wel voor deze bijeenkomst. Mijn collega komt ook nog naar je toe.

Lucienne de Swart

Ik had nog nooit eerder een I Tjing sessie gehad en was dus erg benieuwd wat er zou gaan gebeuren. Hoewel de antwoorden eigenlijk al in jezelf zitten, vond ik het toch een enorme spiegel die mij voorgehouden werd. Wow, alles wat Carla vertelde klopte voor 100%. Ik heb antwoorden en bevestiging gekregen op wat dingen waar ik mee worstel. Ik heb absoluut veel aan de sessie gehad. Wat mij betreft een aanrader!

Dat de I-Tjing interessant is dat wist ik al een tijd, Carla heeft de kennis en het talent om het helder te maken. Het consult bij Carla heeft mij richting gegeven en vertrouwen, inspiratie, motivatie. Ik kan iedereen van harte een I-Tjing-consult bij Carla aanraden. En het is ook gewoon zo’n heerlijk mens. (Carla, ik kom zeker nog eens bij je terug X)

Vorige week bij Carla geweest voor een I Tjing sessie. Nooit eerder van gehoord maar het Was Amazing er zijn waarheden uitgekomen waar ik versteld van stond. Ik kan het iedereen aanraden. Carla hartelijk dank voor de sessie sorry dat het even geduurd heeft maar hier mijn verhaal. Ik hoop nog een keer bij je op de stoel te mogen zitten. Maar ik ga eerst aan de slag met alle handvatten die ik gekregen heb. Gister mijn 1ste gebruikt en ben trots op mezelf, ik weet dat je het ook zou zijn. Best wel moeilijk om het allemaal op een rijtje te zetten maar ik begin met baby stapjes om daarna reuzestappen te kunnen nemen. Nogmaals Carla hartelijk dank je bent een mooi mens.

Ingeborg Lubbers

Van de week bij Carla een I-Tjing sessie gedaan. Carla zorgt voor een gezellige open sfeer, waar bij je je erg op je gemak voelt. De inzichten die Carla aan de hand van de munten waren verhelderend. Ik kan het iedereen aanraden om eens een sessie te doen, over de vragen waar je mee worstelt.

Wijnand En Louise

In een plezierige sfeer gooide ik mijn muntjes. Verbazingwekkend met welke inzichten Carla aan de hand van de ITjing kwam! Ik worstelde al een poosje ergens mee, en met de raadgevingen kan ik ook echt iets. Helemaal raak en een absolute aanrader. Ook voor sceptische geesten;-).

Barbara Rijskamp

Carla, dankjewel voor de sessie van vanmiddag. Mooie inzichten en een aanwijzing waar ik wat mee kan. Zeker een aanrader voor anderen! Of je nu goed in je vel zit of niet, zo’n sessie werkt zeker verhelderend!