Jouw I Tjing Coach

Persoonlijk inzicht

Heb jij een (levens)vraag, een dilemma waar je niet uitkomt, of wil je bevestigd zien dat je op de goede weg bent? Het woord ‘I Tjing’ betekent letterlijk Het Boek der Veranderingen. Het leven is nooit steeds hetzelfde, voortdurend zijn er veranderingen. Dit is de natuurlijke loop van het Universum.

Voor elke situatie in het Universum is in de I Tjing een beeld opgenomen dat de kern van de situatie bevat. De I Tjing bevat een eindeloze put van wijsheden, gebaseerd op de voortgang van het Universum, waarbij yin en yang voortdurend in elkaar overgaan.

Ik heb in de loop der jaren veel mensen begeleid bij het omgaan, lezen en interpreteren van de I-Tjing. En iedere keer weer gaven de trigrammen de juiste inzichten.

In januari 2019 heb ik de vierjarige I Tjing studie bij Yijing Centrum Nederland afgerond en ben ik gecertificeerd I Tjing Coach en heb ik CO-TJING opgericht. Een sessie kost Euro 75 per uur, inclusief een uitgebreide uitwerking die je later per e-mail ontvangt. Omdat ik graag wil dat deze sessies voor iedereen toegankelijk zijn, is een sessie op maat van jouw budget mogelijk. Vraag er naar! Sessies vinden plaats @MyHomeOffice in Alphen aan den Rijn en desgewenst telefonisch of via Zoom of Skype.

Kijk ook regelmatig op mijn Facebook pagina: www.facebook.com/deitjingcoach

Of lees de recensies op deze site.

Bel of mail me, ik maak graag een afspraak met je:  coach@co-tjing.nl